Franchizing

Nápad otevřít první kavárnu vzniknul náhodou, v malé obci Černovice u Tábora, v bývalém železářství rodiny pana Janečka. Náš společný kamarád měl ve sklepě sbírku budíků, které jsme koupili a jednoho dne vznikl nápad na budík, Café Budík, hezky to znělo, byla volná doména a žádný podobný název neexistoval. Vznikla tedy první kavárna plná budíků a především místo, kde lidé mají mít času dost.        Od samého zažátku jsme byli rozhodnuti pro vlastní směs kávy a zároveň i výrobu poctivých zákusků. K tomu přidat pralinky z místní výrobny Bon-Bon a mohli jsme otevírat 🙂

 

Proč franchizing café budík ?

  • Rádi budeme šířit naši myšlenku
    Všechny naše myšlenky, chyby, zjištění rádi předáme někomu, kdo bude plout na společné vlně
  • Káva a její servis
    Kompletně na vás přeneseme náš kávový servis, tedy lokální pražírna, kávový servis, správná příprava - jednotná kvalita
  • Čokolatérie
    Proškolení a nastavení menu pro čokolatérii včetně správné přípravy
  • Pomoc architekta a grafika
    Pokud nemáte svého architekta, tak společně s naším připravíme 2D studii vaší budoucí kavárny a následně vizualizaci
  • Školení před a po otevření
    Před otevřením vaší nové kavárny budete trávit čas u nás, dozvíte se o výrobě čokolády, pralinek, naučíte se správně připravovat menu pro čokolatérii a také udělat skvělé cappuccino. Po otevření strávíme my čas u vás a pomůžeme s rozjezdem 🙂
  • Čistá čísla
    Jako to někdy bývá u jiných franchize, tak u nás je to jednoduché. Nechceme napojení do vašeho software, nechceme měsíční poplatky. U nás se platí jen první platba za náš čas, školení a energii. Dále chceme sdílet společné barvy, loga, sortiment, ale především energii.
ve spolupráci s firmou In-Gastro s.r.o.

Pokud vás zajímá více detailů, pojďme se potkat

Beáta Rišianová

péče o klienty