Naše káva
Kromě lahodné čokolády nabízíme také čerstvě praženou kávu MIA Coffee s vlastní pražírnou, vysokou kvalitou a výbornou chutí.
Mia Coffee je rodinná pražírna ze severních Čech, kde si zakládají na výběru kvalitních zrn a preciznosti. Praženy jsou na špičkové technologii Probat německé výroby, pro co nejlepší chuť kávy. Každá káva potřebuje specifický proces pražení, který je pro Vás pečlivě hlídán. Výběrová káva, kterou si zamilujete...
V našich kavárnách používáme směs Eight seeds / 100% arabika blend
Jemná a lehká káva pražená výhradně na espresso. Při prvním napití vás nadchne velmi mírná ovocitost lesních plodů, která přechází do rozinek a mandlí. Tato káva vás prostě nezklame.
Espresso blend je tvořen z 8 odrůd arabik. Z Brazílie, jako zástupce Jižní Ameriky, až po Střední Ameriku a také Indii. Vynikající lehce ovocné tóny s elegantním nádechem sladkosti dají Vašemu espressu výjimečnou chuť.
Modré přebaly našich káv jsou stálicemi v naší pražírně a to i díky celoročnímu dodání od našich dodavatelů.
Naše zákusky
Naše kavárny využívají pro výrobu zákusků vlastní výrobny v Táboře. Od začátku to bylo naším cílem, věnovat se výrobě vlastními lidmi za použitím kvalitních poctivých surovin, kterým věříme, máme je odzkoušené a můžeme se na ně spolehnout. V zákuscích najdete opravdu vajíčka, máslo, smetanu, tvaroh…..prostě poctivé ingredience. Naše výrobna je vybavena moderní technologií a šéfem výroby je mistr cukrář....
.... Jirka Soukup
sice začal svou kariéru jako kuchař a v tomto odvětví gastronomie dosáhl skvělého úspěchu a stal se šéfkuchařem několika pražských restaurací. On sám také považuje za úspěch, stát se členem týmu kuchařů, kteří v roce 2002 připravovali hostinu pro návštěvu Amerického prezidenta. Avšak od začátku jeho kariéry ho vždy více lákala o něco kreativnější cukrařina. Stál u zrodu několika špičkových cukrářských projektů a postupem času se vypracoval na technologa belgické čokolády Belcolade. Právě v Belgii si splnil svůj velký sen a pracoval po boku Stéphana Leroux, který byl, od začátku kariéry, jeho velkým vzorem. Čokoláda se stala jeho vášní a životním posláním. Stal se vyhledávaným školitelem pro všechny cukráře v Čechách i zahraničí a všude na svých cestách sbírá inspiraci pro ty nejlepší cukrářské delikatesy světa. Jako technolog - chocolatier, cukrář, fotograf a cestovatel předává své bohaté zkušenosti již několik let. Díky spolupráci s nadnárodními společnostmi můžete jeho výrobky ochutnávat téměř na celém světě.